zondag 29 augustus 2010

Toch nog een berichtje vandaag...........

Daar ben ik toch nog vandaag om een kaart te plaatsen. Het is deze kaart voor mijn zoon. Hij is gemaakt met de sketch van Cards&Things Challenge. Ik heb natuurlijk weer het stoere papier gebruikt van Basic Grey en een stempel van Fella's.
groetjes Tinie

Knotsgekke kaartendagen..........

'k Heb een paar drukke dagen gehad: vrijdag naar de knotsgekke kaartendagen, zaterdag naar Plantarium en mn moeders verjaardag. En vandaag is onze zoon jarig! Hij is 24 jaar geworden en viert zn verjaardag voor het eerst in zn eigen huis! Maandag en dinsdag weer werken dus het wordt pas woensdag voor ik weer iets kan knutselen.

Dus heb ik twee foto's met mn aankopen op de KGKD. Het was gezellig met zn vieren en hebben veel gelachen!! Mooi papier, ponsen, stempelinkt, boek van Nel van Veen, pendant Lotus van Spellbinders, stempels, creative shapes van Crealies. Twee hele mooie pakketten van Unique, kijk eens op deze website van Hobbyproducts.
En ik heb ook weer eens 2 lapjes gekocht met mooie kerstballen. Verder nog karton, enveloppen, enz. om de voorraad aan te vullen. Het is wel jammer als je zoveel leuke spulletjes hebt gekocht en je hebt geen tijd om ermee aan de slag te gaan......
Nog een fijne zondag, groetjes Tinie.


dinsdag 24 augustus 2010

Verjaardagskaart............

Daar zijn we weer, nu met een verjaardagskaart. Ik heb weer eens zo'n schattige stempel van het egeltje van Penny Black gebruikt. Het papier is van Basic Grey, natuurlijk ;)
Met deze kaart wil ik meedoen met de challenge van Create4fun: maak een verjaardagskaart.
En de sketch heb ik gebruikt van Penny Black Saturday Challenge.
groetjes Tinie

maandag 23 augustus 2010

Naamdag.............

Deze kaart is voor een vriendin, zij viert woensdag haar naamdag. Ik stuur haar altijd een kaart met haar naam erop. Deze kaart is n.a.v. een sketch van Dutch Card Lovers. Het papier is van Basic Grey: Marrakech, de bloem gemaakt met cuttlebug quilling flowers. En de letters heb ik uitgesneden met de Slice.
groetjes Tinie

zondag 22 augustus 2010

Top Chef..............

Dit is mijn kaartje geworden n.a.v. de opdracht bij Karens Doodles nederlandse blog, Copycat: Kopieer een kaart van een van de DT leden en maak er je eigen kaart van.......Nou dat viel niet mee, ik dacht zelfs: ik sla maar een keertje over. Maar 'k heb zo'n beetje alle blogs doorgespit en kwam deze kaart van Joan tegen. Dat past wel voor een mannenkaart, want het is er weer een geworden voor een man. Met deze kaart ga ik ook meedoen met de challenge van Derwent, daar mag alles als het maar ingekleurd is met Derwent potloden.
Dit is het kaartje van Joan!
Nog een fijne zondag, groetjes Tinie

donderdag 19 augustus 2010

tweede kaartje vandaag.............

Donderdag is meestal mn 'vrije dag'. En dan kan ik lekker freubelen: vandaar dit 2e kaartje vandaag.
Ik heb de sketch gebruikt van Sketch saturday. Ik vind het meedoen met een challenge wel erg leuk om te doen! Je bent met een sketch, mooi papier en een leuk plaatje bezig om een leuke kaart te maken.
Met de digi van Karens doodles, MrFixitCar, en papier Under The Boardwalk van Daisy Bucket heb ik deze kaart gemaakt.
groetjes Tinie

schattig...........

Deze schattige digi kan je bij de club 'kaarten maken met Tiets' downloaden op voorwaarde dat je er een kaart mee maakt voor de digiwedstrijd. En ik dacht dat ga ik eens proberen, want ik ben wel lid van de club maar niet erg actief..........
De sketch is van Scrappin Challenge blog en is erg leuk om mee te werken!!
Door het papier is het wel een drukke kaart geworden maar ik vind m toch wel leuk.
Op school zijn we ook weer begonnen, 'k heb een leuk klasje maar die eerste dagen zijn wel vermoeiend hoor!
groetjes Tinie

zondag 15 augustus 2010

Hieperdepiep.....

Dit is weer een jongensverjaardagskaart voor mn klasje. Zo'n jongenskaart is vaak een beetje kaal. De sketch heb ik van de Create4fun challenge en ik ga met deze kaart meedoen.
De vakantie is nu echt voorbij en ik hoop voor diegene die nog lekker vakantie hebben dat het mooie weer terug komt!!
groetjes Tinie

vrijdag 13 augustus 2010

nat nat nat...........

Het thema van deze week bij Karens Doodles Nederlandse challenge blog is "water".
Geen makkelijke opdracht, maar met deze digistamp is het geloof ik wel een beetje gelukt.
Het papier is Marrakech van Basic Grey, maar is in het echt toch wat helderder. Ik krijg de kleuren niet mooi op de foto.
De vakantie is helaas voorbij, maandag ga ik weer aan het werk. Mn klasje staat al helemaal klaar!!
groetjes Tinie



zondag 8 augustus 2010

seniorenkaarten...

Ik heb vandaag een paar kaarten gemaakt voor de jarige ooms naar wie ik altijd een kaart stuur.
Gisteren was ik aan het opruimen en kwam zoveel 3D plaatjes tegen waaronder deze van Marianne Design en ik vond ze wel leuk voor ouderen mannen.
Het papier is weer van het blok Olivier van Basic Grey. Heb ook weer mn nieuwe pons gebruikt van Martha Stewart combo sets Deco Shells.
groetjes Tinie

vrijdag 6 augustus 2010

Verhuiskaartje

Een kaartje voor een nieuw huis. Het huisje heb ik uitgesneden (met de hand;-) met een oude snijmal van Marianne Design: Silhouet stencils. Het papier is weer van Basic Grey: Olivia.
De bloem is van MD. Met deze kaart wil ik meedoen met de challenge van Dutch Card Lovers. De opdracht is: maak een kaart voor iemand die hun 1e huis betrekt!
groetjes Tinie

donderdag 5 augustus 2010

Thinking of you

Vond deze leuke sketch op het blog van Friday Sketchers. Ik heb al een tijdje de nestabilities Labels Ten liggen en het leek me leuk om deze te gebruiken. Van het papier weet ik helaas niet welke het is. Het stempeltje is van Marianne Design en de middelste bloem is een creatable van MD.
groetjes Tinie

woensdag 4 augustus 2010

Happy Birthday

Deze kaart heb ik gemaakt voor mn neef die binnenkort jarg is. De stempel vind ik wel erg bij hem passen: hij heeft een autootje waar nogal eens aan gesleuteld moet worden. Hij kijkt toch niet op mn blog dus ik kan 'm hier wel laten zien. Het papier is van Basic Grey: Oliver, echt mannenpapier. Bloemen vind ik niet echt op een mannenkaart passen, dus ben ik op internet gaan zoeken naar een plaatje van een autostuur en die heb ik uitgeprint en op de kaart geplakt.
Met deze kaart wil ik weer meedoen met de challenge van Karen's Doodles, n.a.v. een sketch.
groetjes Tinie

zondag 1 augustus 2010

Wit...

Deze digistamp is een van de twee stamps die ik mocht uitzoeken bij Karen's Doodles. 'kVond 'm erg leuk en zo met de kerst in het vooruitzicht... Ik heb 'm ingekleurd met m'n derwent potloden en naast groen de kleur deep fuchsia gebruikt. De vierkantjes geëmbost met cuttlebug: holly, swiss dots en snowflakes. Ik wil met deze kaart meedoen met de challenge van Karen's Doodles Nederland, de opdracht is om een witte kaart te maken.
groetjes Tinie