dinsdag 30 augustus 2011

Karens Doodles uitdaging 78……..

De uitdaging van deze week is een cadeauset met bijpassende kaart en op alletwee dezelfde digi. Daar zijn we mee aan de slag gegaan! Ik heb gekozen voor een verpakking voor een fles wijn. Het patroon hiervoor heb ik uit een boekje van Kitty Franken. De digi is Happy Feet Men en het leuke met digitale stempels is dat je ze kan vergroten of verkleinen en dat je ze kan spiegelen. En dat heb ik met deze digi ook gedaan. Het papier is Oxford van Basic Grey en verder heb ik het rustig gehouden. Want het is voor een man:))!
Heb je nu ook zin om mee te doen, ga dan eens kijken op ons uitdagingen blog naar de cadeausetjes van de andere dames en voor die leuke digi’s moet je eens gaan neuzen in de shop van Karens Doodles.
Veel plezier en bedankt voor je bezoek!
Groetjes Tinie


zondag 28 augustus 2011

Gouwe Ouwe.......

Vandaag zijn Yvonne en ik aan de beurt om de Gouwe Ouwe te verzorgen. Het is voor mij de eerste keer en het is de bedoeling dat we een wat oudere stempel van Karens Doodles in het zonnetje zetten. We hebben wat overleg gehad en besloten om de stempels Fun In The Pool te gebruiken voor deze Gouwe Ouwe. Yvonne heeft een kaart gemaakt met de jongen en ik met het meisje.
De stempel Fun In The Pool Girl is ingekleurd met Derwent potloden, ik heb papier gebruikt van een blokje van de Action. Lekker roze en paars, voor de meeste meisjes favoriet!! De slippertjes is een stempel van Imaginisce, laatst gekocht bij Doeading.
De stempel FlowerVase die ik heb gebruikt op de kaart van de uitdaging afgelopen dinsdag, staat inmiddels ook in de shop van Karens Doodles.
Fijne zondag allemaal en bedankt voor jullie bezoek!
groetjes Tinie

dinsdag 23 augustus 2011

Karens Doodles uitdaging 77……

Het thema deze week is “ Je favoriete digi”. Ik heb bij Karens Doodles heel veel favoriete digi’s, dus moet je een keuze maken. Ik denk niet dat veel mensen deze digi FlowerVase hebben, het was een tijdje terug een freebie van Karen. Het is een leuke digi om te gebruiken voor mn tantes ;)) of voor een beterschapskaart. Het papier is van Maja Design en de digi is ingekleurd met Derwent potloden. Ook heb ik een randpons van Martha Stewart gebruikt.
Als je mee wilt doen met deze uitdaging en je zoekt een leuke digi, kijk dan eens in de shop van Karens Doodles en voor meer inspiratie moeten jullie even kijken bij mijn collega’s van het Design team.
Veel plezier vandaag en bedankt voor jullie bezoek!!
Groetjes Tinie

maandag 22 augustus 2011

Computer...........

Gisteren heb ik een kaart gemaakt voor mijn zoon die volgende week jarig is en alweer 25 jaar wordt, wat gaat die tijd toch snel! Ik heb gekozen voor deze digi van Mo Manning, want hij zit ook veel achter zijn computer. En als er hier iets mis is met mn laptopje of de computer dan kan hij het meestal oplossen :))
Ik heb de sketch gebruikt van Sweet Sketch Wednesday. Ze hebben altijd heel bruikbare schetsen en de dames van het DT geven altijd van die leuke reacties! Thanks ladies!! Het papier is van Papermania en de versiering is een stukje touw.
Het is hier nu heerlijk weer, het zonnetje schijnt nog maar ik heb net al mn ramen buiten gezeemd..........
Bedankt voor jullie bezoek en leuke reacties! Altijd zo leuk om te lezen!
groetjes Tinie

donderdag 18 augustus 2011

Groetjes..........

Bij Challenges for You staat een prachtige schets en daar ben ik mee aan de slag gegaan. Ik heb papier gebruikt van Lilybee Design en het tekststempeltje is van Marianne Design. De grote bloemen heb ik gemaakt met een oude pons en Beaded cirkels van Spellbinders. Daarna nog een klein bloemetje erop geplakt. En ik kon het niet laten om nog 2 kleine vlindertjes in de lege hoek te plakken:)
Mijn klasje is leuk!! Maar ik was moe........, kwam er niet toe om bij jullie reacties achter te laten maar dat ga ik weer goedmaken;)
Bedankt voor jullie bezoek en leuke reacties!
groetjes Tinie

dinsdag 16 augustus 2011

Karen’s Doodles uitdaging 76......

Hier ben ik weer met een kaart voor een nieuwe uitdaging van het Nederlandse blog van Karens Doodles. Het thema deze week is : Zeg het met bloemen! De digi die ik heb gebruikt is HappyFeetWoman en ik heb haar ingekleurd met mn Derwentjes. Het papier is van Fancypants Design. De bloemen heb ik gemaakt met een mal van Crealies, de blaadjes met een mal van Marianne Design en daar is ook de tekststempel van.
Ga vooral even kijken op het uitdagingen blog voor de creaties van de andere DT leden, die zijn ook zoooo mooi!!
En het zou leuk zijn als je ook mee doet met deze uitdaging! Je kan voor de leuke digi’s gaan shoppen bij Karen in haar winkeltje.
Vandaag is het weer mn eerste werkdag na 6 heerlijke weken vakantie. Ben benieuwd naar mn nieuwe klasje………….
Bedankt voor jullie bezoek en leuke reacties!
Groetjes Tinie

zaterdag 13 augustus 2011

Wielrenner.......

Gisterenavond vroeg mijn dochter of ik een kaartje wilde maken voor de man van een vriendin. Nou dat wil ik wel hoor!! Vooral toen ik vanmorgen de schets zag van Dutch Card Lovers, echt een hele leuke schets! Degene voor wie de kaart is, is een fanatieke wielrenner. Het plaatje is een kleurplaat van internet, het papier is van Basic Grey.
Bedankt voor jullie bezoek en de leuke reacties die jullie elke keer voor me achterlaten.
groetjes Tinie

dinsdag 9 augustus 2011

Liftchallenge.......

Echt een heel leuk initiatief van Cornelie en Nadine. Zij vonden het tijd voor een nieuwe challenge: Lift challenge. Ze hebben een voorbeeldkaart en die moet je dan namaken. Zo ‘simpel’ is het :)) Hieronder de voorbeeldkaart en hierboven mijn eerste kaart.
Ik heb 3 kerstkaarten gemaakt, want als je een idee hebt zijn ze wel lekker snel klaar! Dus de eerste met kerstrozen en de tweede met sterren.

En de laatste met kerstbomen, een tekststempel en klaar is kees! Deze kaarten doen dus mee met de lift challenge.


Bedankt voor jullie bezoek en jullie leuke reacties! Ik lees ze met veel plezier!!

groetjes Tinie

Karen’s Doodles uitdaging 75....

Dit is alweer de 75e uitdaging bij het Nederlandse blog van Karens Doodles, maar voor mij nog maar de 2e :) Dit keer is het thema vakantie! Hier zijn we in de laatste week, volgende week gaan de scholen weer beginnen..... Voor deze uitdaging heb ik een koffertje gemaakt met daarop een digi van Karen. Ik heb dit koffertjes gemaakt met een patroontje uit het blad Kadoosjes. De digi is On The Road Again en is natuurlijk leuk om bij het thema vakantie te gebruiken. Ingekleurd met Derwent potloden. Het papier is van Basic Grey en de gespjes zijn van Crealies.

Het is leuk als jullie weer meedoen, in de shop van Karens Doodles zijn zoveel leuk digi’s te koop. En voor nog meer leuke vakantie ideetjes moet je even gaan kijken op het uitdagingenblog van Karens Doodles NL.

Bedankt voor jullie bezoekje en leuke berichtjes!

groetjes Tinie

zondag 7 augustus 2011

Time to relax.....

Deze kaart heb ik gemaakt voor mn neef, die een tijdje geleden jarig was. Ik heb de kaart gemaakt met de schets van Karens Doodles NL van deze week en daarom kon ik m nog niet eerder plaatsen. De digi is Time To Relax van KD en het papier is van Papermania. Nog een knoopje is de hoek voor versiering, mannenkaart.....;)
Deze kaart doet mee met de challenge van Kartenallerlei, daar vragen ze om een kaart met strepen. En met de challenge van Stampavie and more, daar is het thema Summer!!

Nou de zon schijnt hier nu volop!!

Bedankt voor je bezoek en jullie leuke reacties!!

groetjes Tinie

zaterdag 6 augustus 2011

Get well soon....

Deze kaart was snel gemaakt, maar het fotograferen van de kaart was een ramp! En nog is het niet naar mn zin. Eerst binnen in mn ‘‘fotostudiootje’’, met flitser, zonder flitser, dan maar naar buiten. Toen zat er weer een zwart randje om (van de tuintafel). En dit is m nu, maar het lijkt er niet op:((
Het papier is van Maja Design en het ovaaltje is in het echt bijna dezelfde kleur. Die ovaaltjes heb ik op een hobbymarkt gekocht. Is er iemand die weet met welke stans ze zijn gemaakt?
O ja, ik heb de schets gebruikt van Sweet Sketch Wednesday en daar doet ie mee met de wekelijkse challenge.
Bedankt voor jullie bezoek en leuke reacties!!
Fijn weekend en de hartelijke groeten, Tinie

woensdag 3 augustus 2011

Babyflesje......

Een jongetje uit mn klas heeft in de vakantie een broertje gekregen. Meestal maak ik dan een kaart met de naam uitgesneden, maar iets anders is ook wel weer eens leuk. Ik vond bij Sandra een leuk patroon voor een babyflesje. Dank je wel, Sandra! Het stempeltje en hartjes zijn van Marianne Design. De letters heb ik uitgesneden met de Slice. Deze kaart doet mee met de challenge van Dutch Card Lovers, daar is de uitdaging om een kaart te maken met een afwijkende vorm.
Bedankt voor jullie bezoek en de leuke reacties!! Ik lees ze met veel plezier!
groetjes Tinie

dinsdag 2 augustus 2011

Eerste kaartje voor Karens Doodles Nederlandse uitdagingen blog...

.....als nieuw lid van het Design team!! Heel vaak heb ik meegedaan aan de leuke uitdagingen van Karens Doodles NL en inspiratie opgedaan van de kaarten van het design team. En nu mag ik jullie mijn kaarten laten zien. En deze week werken we met een schets. De digi is Basset Girl en ik heb haar ingekleurd met Derwent potloden. Het papier is van Fancy Pants design en het leuke tekststempeltje van Marjan.
Dit is de schets van deze week. Als je mee wilt doen, ga dan eens kijken in de shop voor nog meer leuke digi’s en voor meer inspiratie neem je een kijkje bij mijn collega’s van het DT.
Bedankt voor jullie bezoek en leuke reacties!!

groetjes Tinie